úterý 17. května 2011

Pi*u poznáš podle červeného šátku

Slyším říkat syna...

E-e?! Zarazím se, a hledám pohledem morální podporu u muže. Ten však klopí zrak a mohutně se snaží předstírat, že se právě nedusí smíchem a je plně zaujat odborným výkladem ...

... o Pokémonech.

Momentálně totiž, jak záhy zjišťuji, zrovna dostává životně důležité informace o tom, jak rozeznat Pikachu* od Pichu*, a to se může hodit, že ano.

  

  

Hm, červený šátek. Ač dítě socialismu, nikdy jsem žádný nevlastnila. A - nemrzí mě to…

  

Ale třeba – taková hvězda. Tak ta by se mi líííbila!

Né, červenou nechci! Dokonce oželím i zlatou.

Celkem skromně by mi stačila tady ta zdejší - žlutooranžová** ...  

   

No, a že je dnes toho sedmnáctého - co víc si přát...

 

 

-------------

Je to mimo téma, ale chci si to tady poznamenat -  jedna věc mi udělala obrovkou radost. Svůj letošní první dárek jsem před chvíli objevila v poště a měl v sobě úžasné kouzlo překvapení, možná i proto, že to vlastně oficiální dárek nebyl. Byl od úplně cizí osoby, naprosto nečekaný a neplánovaný, úplně náhodou zaslán zrovna dnes časně ráno - a prostě mě to vážně moc potěšilo. A časem možná napíšu, o co šlo :-) 

-----

 *Výslovnost asi netřeba podrobně objasňovat

** Souviselo s bloguje.cz

10 komentářů:

  1. [1] Ahoj, Gombo :-) Jsi vyloženě statečný napsat první komentář k článku s pochybným názvem :-)))
    Jo, kouzlo to bylo, den né úplně všední :-)

    ---
    Jsem tu včera ty tři prosté informace (že syna opět uchvátili Pokémoni, nebyla jsem pionýrkou a k narozkám bych chtěla hvězdu výběru) napsala očividně hodně překombinovaně :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Teď jsem si na Tebe vzpomněl - čtyři vejce k večeři, všechna s dvojitým žloutkem. Měl bych Ti nějaká poslat k narozeninám...

    OdpovědětVymazat
  3. [3] Hmm, tak dostat k narozeninám vejce od Henryho, to by byl fakt originální dárek :-))) A pozor, myslím to čistě gastronomicky!!! ;-)

    Vidíš, a zrovna zítra musím zas do obchodu pro ty obyčejné, co mají v sobě trapně jen ten jeden žloutek, páč se chystám k velkému výkonu - budu péct Tomovi dort. To by se mi ty dvoužloutkové zrovna tááák hodily... :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. [4] Jake, kam Ty na ta videa chodíš...?:o To mě docela odrovnalo :-)))
    Ale nemysli si, ono to fakt není sranda, my teď už dva měsíce s Luckou po večerech probíráme miminko v bříšku + narození - a zatím se mi celkem kulantně daří okecat i ten velký počáteční třesk. Ovšem, až si k tomu dcera vezme na pomoc ten olivový olej, tak to váááážně nevííím... :-))

    OdpovědětVymazat
  5. omlouvám se, úplne mi tvoje narozky vypadly z makovice. To sem ale trubka. Tak dodatečně - všechno krásné, dobré a vůbec, všechno, po čem sama toužíš. Opatruj se. ;o)

    U nás taky Pokémoni pořád ještě frčej a klukovi bude v létě 12, i když Pi*u příliš v oběhu není. Ten můj holomek se soustředí na ty novější typy, abych porád musela něco kupovat. :o(
    Přeju, ať se ti ukáže i ta hvězdička. Vydrž! Krásně ti to píše. ;o)

    OdpovědětVymazat
  6. [7] Chi, Oby, tak to je teď pěkně vyrovnané - mi sice nevypadly, ale špatně jsem to datup spočítala :-)))
    Děkuji za přání :-)

    No, Pokémoni, víš, že u nás už byli skoro na ústupu? Jen jsem před dvěma týdny byla s dětmi u zubařky a za odměnu jim pak v přilehlém obchodě dovolím vybrat si nějakou maličkost za pár kaček. No, a tam, přesně tam - prodávají pokémonní karty. Takže co si Tom vybral? Karty. A nedávno pronesl - \"A víš, že bych na ty Pokémony málem zapomněl, kdybychom nešli k té zubařce...\" Takže dobře mi tak, příště se vykašlu na motivační drobnosti a bude od Pokémonů klid :-) (zrovna je totiž nedávají v telce) ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tady sice dávají malou odměnu po prohlídce rovnou u zubaře, ale chodím Tomášovi koupit nějaký krám v dolarovce po návštěvě holičství. To sou taky nákupy. Slíbím jednu věc, a on tam najde čtyři, které absolutně nutně potřebuje... Ti Pokémoni už ho taky párkrát přestali bavit, ale pak se toho zas chytil... asi pod vlivem spolužáků nebo co. ;o)

    OdpovědětVymazat
  8. [9] ...no, nejlepší odměna při návštěvě zubaře pro mě je - když vůbec nic není :-))

    Ale jo, právě takový nějaký podobný obchod tam poblíž taky přepadáváme :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu i za váš komentář.